Groepspakketten

Kom en train met je team en/of speel met je vrienden.

Bent u een school of een non-profit organisatie en wilt u een halve of hele dag buitenschoolse activiteiten organiseren, neem dan contact met ons op voor uw buiten en/of binnen activiteiten.
Boogschieten, bubbelvoetbal of paintball, wij kunnen de ideale dag voor u organiseren.

Voor meer informatie, contacteer ons.

Paintball Groupes

Paintball: een populaire groepsactiviteit.

Een paintballdag is ideaal om een band te smeden tussen families, vrienden en zelfs collega’s op het werk. Groepsplezier is altijd leuk, vooral met strategische en sportieve spelletjes zoals paintball en zijn verfkogels. Het kan worden georganiseerd voor elke gelegenheid, zoals verjaardagen, teambuilding of zelfs vrijgezellen- en vrijgezellenfeesten. Maar hoe organiseer je het best? Is het gevaarlijk?

Of u nu een familie, vrienden of collega’s, paintball is een populaire activiteit voor alle gelegenheden. Dit sportieve spel is erg populair voor een vrijgezellenfeest of vrijgezellenfeest met originele materialen. Het aanstaande bruidspaar zal zich zeker vermaken met ongewone scenario’s in een buiten- of binnenveld. Heb je geen ideeën meer voor een verjaardagscadeau? Kies voor paintball op een veld, vergezeld van een picknick of een barbecue. Het is een leuk en origineel cadeau, en de prijzen zijn prima voor een groep mensen. Uw kinderen zullen het kinder paintball verjaardagspakket geweldig vinden.  

Het is ook een geweldige activiteit voor het hele gezin. De meeste paintballparken hebben een speciale picknickplaats voor hun klanten. Paintball biedt plezier voor de jongste tot de oudste zoals airsoft. Of u nu een amateur of een expert bent, een kind of een volwassene, paintball is de beste manier om er even tussenuit te zijn.  Heb je een idee voor een groepsuitje met vrienden of andere gezamenlijke activiteiten, dan is paintball iets voor jou. Geniet van het moment met uw vrienden en familie en profiteer van een uitzonderlijke prijs en een paintball pakket inbegrepen in de formule. Paintball sessies kunnen ook worden genoten tijdens schoolvakanties of gezinsvakanties. 

 

Verras uw familie en vrienden door een paintballspel te organiseren. Het evenement is origineel voor uw seminaries en feesten. Reserveer nu.  Heeft u echter moeite met het kiezen van het beste vrijetijdscentrum voor een partijtje paintball? Paintball Brussel biedt u interessante tarieven, kwaliteitsmateriaal en een veelheid aan keuzes die passen bij uw budget. De prijs van de paintballs is inbegrepen in de formule per groep personen maar de navulling van paintballs begint vanaf 7 euro voor de “Paintball Explorer” tot onbeperkt voor de “Paintball unlimited”. 

Het interesseert dus zowel amateurs als professionals zoals de Amerikaanse speler Olivier Lang. De verzekering van elke speler is ook essentieel voor het succes van een paintball. Kies voor sites met kwaliteitsuitrusting en een uitstekende verzekering. Het hoofddoel van paintball is de spelers een onvergetelijk avontuur met hun geliefden te bezorgen. De beste manier om dit te bereiken is samen te werken met professionals om het evenement te organiseren. 

 

Paintball is een leuke en vriendschappelijke confrontatie.  Het bestaat uit twee teams die paintballs naar elkaar gooien met verschillende scenario’s en concepten in een park. Als de regels van het spel worden nageleefd, is paintball niet gevaarlijk. Tijdens de paintballactiviteit wordt namelijk beschermende uitrusting gedragen om uw bescherming te waarborgen. De markers of kanonnen worden ook aangepast om de standaardsnelheid van de voortstuwing van de ballen in acht te nemen. 

Er wordt ook rekening gehouden met de kwaliteit van de paintballs om te voorkomen dat de speler bekneld kan raken. Vandaar de noodzaak van professioneel en goed uitgerust toezicht om ervoor te zorgen dat de veiligheidsvoorwaarden worden nageleefd en van toestemming van de ouders voor kinderen met het oog op de verzekering. Bovendien wordt kinderpaintball gespeeld op speciale kinderpaintballvelden. Paintball is een leuke activiteit voor groepen vrienden, collega’s of familie. Het is een geweldige manier om plezier te hebben met een ééndagspakket.

Een partijtje paintball heeft tot doel een band te scheppen en de deelnemers te vermaken. Het is ook een optie voor teambuilding en het versterken van de samenhang. Voor een geslaagde animatie is het raadzaam een beroep te doen op gekwalificeerde animatoren. Paintball Brussel biedt u de volgende mogelijkheden:

  • Professionele monitoren
  • 13 particuliere speelplaatsen
  • Kwaliteit/prijsverhouding
  • Ruime keuze aan scenario’s 
  • Kwaliteits paintball uitrusting en materiaal (wetsuit, ballen, masker, lanceerinrichting enz.)
  • Uitzonderlijke tarieven voor elke formule
  • Geschikt voor alle niveaus
  • Aangeboden verzekeringen
  • Kraal prijzen inbegrepen in het pakket

Boek nu en kies de formule die bij u past. Naast deze mogelijkheden is er ook een Barbecue beschikbaar. Paintball voor groepen: een leuk sportief idee voor uw evenementen.

Inbegrepen in uw pakket

Een kleine honger?

Barbecue formule aan 15€ / per persoon inclusief :

Pastasalade, 2 vleeswaren, 1 frisdrank per persoon, brood en sausjes

*Barbecue beschikbaar op al onze sites behalve Bergen en Sint Pieters Leeuw