Teambuilding Pakketten

Boogschieten, bijlwerpen, bubble voetbal of paintball, vraag ons om een offerte aan de hand van uw eisen en verwachtingen.
Onze ludieke aanpak van onze activiteiten zal uw medewerkers toelaten de collegiale banden te versterken. Communicatie is essentieel voor de goede werking van uw onderneming.
Kies daarom voor onze activiteiten gebaseerd om de groepscohesie te versterken, om te schitteren tijdens uw teambuilding en een geslaagde terugkeer naar het werk te garanderen🙂

Vraag nu een offerte aan en laten we samen uw teambuilding avontuur plannen.

  • halve dag vanaf 600€
  • volledige dag vanaf 1000€

Paintball team building, een populaire en heilzame praktijk voor het bedrijf.

Een leuke activiteit zoals paintball is ideaal voor een teambuildingsdag. De verbetering van de prestaties van een onderneming ligt in haar werknemers. Daarom is de ondernemer op zoek naar een doeltreffende methode om de werkomgeving van zijn team te verbeteren. Om u beter te helpen, zullen we definiëren wat paintball teambuilding is. Vervolgens zullen wij antwoord geven op de vragen van de internetgebruikers: waarom kiezen voor deze activiteit? En hoe kies je de juiste plaats om het te beoefenen?

Ten eerste is paintball een sport die door iedereen kan worden beoefend. Het is een spel dat een goede communicatie en samenwerking vereist. Het spel wordt namelijk gespeeld tussen twee teams die tegenover elkaar staan op een buiten- of overdekt veld. Maar in tegenstelling tot basketbal of honkbal, zullen de spelers paintballen naar elkaar gooien. Dit leuke en spannende spel bestaat uit het gooien van paintballs met een lanceerinrichting naar de tegenstander om deze uit te schakelen. Deze paintballs zijn onschadelijk zoals Airsoft paintballs. Na dit eerste deel, bestaat het tweede deel uit het beschermen van een vlag en deze terug te brengen naar je kamp of het beschermen van een lid van je team. Het is dan een strategiespel als lasergame dat samenwerking en cohesie vereist om te winnen. Zo kan het worden beoefend tijdens seminars, een cadeau-idee voor verjaardagen, weddenschappen tussen vrienden of zelfs vrijgezellen- of vrijgezellenfeesten aanpasbaar volgens de schatting.

Teambuilding is een methode die bestaat uit het uitvoeren van een collectieve activiteit op het terrein of in een ruimte. Het heeft tot doel de communicatie te bevorderen en de samenhang tussen de werknemers van een onderneming te versterken. Deze verbetering van de werkomgeving is van essentieel belang voor het welzijn van de onderneming. Teambuilding vindt buiten het bedrijf plaats en neemt de vorm aan van uitdagingsspelletjes tussen werknemers.

Een teambuilding paintball dag is dan een sportieve animatie voor vrienden voor een verjaardag, maar ook voor collega’s op het werk voor betere sensaties. Het wordt het best aanbevolen door bedrijfsleiders om hun doelstellingen te bereiken.

Een teambuilding evenement is voordelig voor het bedrijf en zijn team. Deze spelen bevorderen niet alleen de solidariteit, maar versterken ook de collegiale banden tussen de leden van het bedrijf. Ook al is het een sportactiviteit die geen bijzondere vaardigheid van ieder vereist, toch vereist deze animatie een goede integratie en een grote teamgeest van de deelnemers. Elke persoon is nuttig in dit participatieve business seminarie. Het is ook ideaal voor vrijgezellenfeesten maar ook voor verjaardagen. Deze activiteit heeft het vermogen de teamgeest te ontwikkelen en de samenhang te versterken. Dit evenement is ook een manier om de banden tussen de werknemers van een onderneming te versterken. Bovendien is de offerte snel en gemakkelijk. Door de relaties te verbeteren, bloeien de werknemers op en dragen zij vervolgens bij tot de optimalisering van de productiviteit. Verbetering van de vaardigheden van de werknemers van een bedrijf betekent minder stress op het werk en betere communicatie. Het is ook een betere manier om werknemers te behouden door managers te betrekken bij het welzijn van hun werknemers op het werk en bij het gevoel van verbondenheid van laatstgenoemden. Wat is er beter dan een goed uitgerust teambuilding paintball evenement met knikkers om een goede sfeer te creëren en de sfeer op het werk aangenamer te maken. Deze spelen worden meer en meer beoefend in Europa, vooral in Frankrijk (Parijs, Lyon) en in Brussel. Deze activiteit is de beste keuze voor een goede motivatie en optimalisering van het leven en verhoogt zo de prestaties van de bedrijven.

Het succes van een evenement ligt in professionaliteit. Het inschakelen van de professionals zal uw activiteiten ten goede komen. Een professionele en goed opgeleide instructeur kan je versteld doen staan met fantasierijke scenario’s. Verschillende vormen van scenario’s kunnen worden aangenomen om het spel leuker te maken, zoals “Ontsnappingsspel “, “President’s escorte”of “Mensen vs. Zombie”. Kies niet alleen voor een organisator die samen met u ongelooflijke avonturen bouwt, maar ook voor een organisator die zorg draagt voor uw veiligheid en toezicht tijdens uw spelen. Dus, een paintball uitrusting is essentieel voor sterke sensaties:

  • Bescherming van het lichaam,
  • Een beschermend masker,
  • Camouflage overalls
  • Een kantwerkster
  • Knikkers

De beste plaats om paintball te spelen moet goed uitgerust zijn en heeft aanbiedingen per persoon en per team. Als u in België bent, zijn er 13 prachtige outdoor en indoor paintballvelden op 5 locaties, waarvan 2 in Brussel. Paintball Brussel biedt uitstekende paintball animaties, een nauwkeurige offerte en Adult Paintball pakketten met verschillende formules: van Paintball Explorer tot Paintball Unlimited. Naast hun privé speeltuin en hun professionele animator, kan Paintball Brussel u multi-activiteiten aanbieden zoals een paintball met een Barbecue als afsluiter van de paintball teambuilding dag.

Inbegrepen in uw pakket

Een kleine honger?

Barbecue formule aan 29,99€ / per persoon inclusief :

Pastasalade, 2 vleeswaren, 1 frisdrank per persoon, brood en sausjes

*Barbecue beschikbaar op al onze sites behalve Bergen en Sint Pieters Leeuw