Met betrekking tot

Dit is het verhaal van twee jonge ondernemers die, na een aantal jaren op het gebied van recreatieve activiteiten te hebben gewerkt, hun krachten bundelden en hun ervaringen deelden om samen hun eerste paintballcentrum te openen.

Deze laatste, gevestigd in Henegouwen, was zo succesvol dat men besloot een tweede te openen in Waals-Brabant. Omdat zij het daar niet bij wilden laten en het brede cliënteel tevreden wilden stellen, voegden zij verschillende activiteiten toe zoals Bubble voetbal en boogschieten.

Helaas woedde de pandemie en werden de twee jongeren gedwongen hun activiteiten te staken. De sluiting van hun centra was een enorme financiële en morele klap.

Toen de sluiting eenmaal was opgelegd, bleven zij echter vastbesloten om de tijd goed te gebruiken. De afsluiting was een bron van bezinning, verandering en verbetering.

Als gevolg daarvan deden zich nieuwe kansen voor en besloten zij opnieuw uit te breiden, ditmaal naar Oost-Vlaanderen, de regio’s Brussel en Antwerpen. Hier zijn ze dan, met 5 activiteitencentra verspreid over heel België. Er werden ook twee nieuwe activiteiten gecreëerd, waarvan er één volledig nieuw was: water gun en bijlwerpen.

Ze zijn nu nog meer gemotiveerd om u beter van dienst te zijn.

01

Het belang van de veiligheid van onze klanten

02

Professioneel en dynamisch personeel

03

Activiteiten worden gepland om plezier en originaliteit te garanderen

04

Eco-vriendelijk paintballen

05

Nieuwste generatie markers en apparatuur

06

Een breed scala aan binnen- en buitenactiviteiten

Votre professionnel du paintball

Post quorum necem nihilo lenius ferociens Gallus ut leo cadaveribus pastus multa huius modi scrutabatur. quae singula narrare non refert, me professione modum, quod evitandum est, excedamus.

 

Reservez maintenant